fredag 30 december 2011

Lite spontant

Igår skulle jag träffa min kära vän Sanna för en fika. Fikan övergick i kolla i affärer, som övergick i dricka lite vin, som övergick i äta middag, som övergick i ordentligt barhäng, som övergick i efterfest.

En väldigt spontan och oväntad torsdag. Oväntade möten som ledde till spontana utgångar. Väldigt roligt. Det är väldigt roligt att bara leva, att bara göra det som faller en in. Det är inte lika roligt när man sedan vaknar upp med ångest och tänker "men vafan, hur tänkte jag där?". Det är då man får försöka säga till sig själv att det inte kan vara fullt så illa om det var något som fick dig att må riktigt bra då. Det är inte fel att festa på en torsdag och somna kl fem om man har skrattat mer än vad man har gjort den senaste månaden.

Nu ikväll har Malin och Katta varit här på spelkväll, det var väldigt mysigt, men spelandet gick inte så bra då vi var en man kort. Men vad är lite spel i jämförelse med trevligt sällskap?

Imorgon är det nyårsafton! WOOP WOOP! Det kommer nog bli hur trevligt som helst. Det kommer bli väldigt trevligt med ett nytt år, det är väldigt välkommet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar