tisdag 27 december 2011

Precis som i Vänner

När jag gick på gymnasiet drömde vi i gänget om att när vi skulle flytta hemifrån så skulle det bli precis som i Vänner och How I met your mother. Det vill säga, att vi alla skulle bo i samma hus, mittemot varandra, i stora lägenheter så att vi alla kunde bo tillsammans. Sen kanske vi skulle ha en bar alternativt ett café precis i närheten där vi skulle hänga om vi inte hängde i våra stora och gemensamma lägenheter.
Sen kom vi på att vi bodde i Stockholm, staden där det är omöjligt att få tag på hyreslägenheter och att köpa så stora lägenheter... HAHA, det är härligt att drömma.

Nu är det dock så bra att Crille bara bor en tunnelbanestation ifrån mig, så vi kan ju hänga lite spontant sådär. Så nu pågår arbetet med att få alla våra vänner till Söderort så att vi kommer lite närmare drömmen. Alex bor för tillfället i Örebro, så han jobbar verkligen emot den drömmen, och Elin hon vägrar att lämna sitt Blackeberg. Men en dag, kanske när vi är pensionärer, kommer vi alla att bo nära och då kommer ingen vara ensam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar