söndag 24 juli 2011

Karma

Ni vet de där riktigt elaka personerna som finns lite överallt? Som det alltid finns i varje skola. De som är lite tuffare än du själv, men även elakare. Ni vet.
När man går där i högstadiet och måste se dessa människor lever man med hoppet att en dag, då jävlar, då kommer vi vara så mycket bättre än de. De kommer arbeta på Mcdonalds livet ut och vi kommer verkligen lyckats med allt vi någonsin drömt om.

Sen så går man in på Facebook och ser att tjejen som var "ledaren" över gruppen med elaka tjejer i själva verket bor i New York och verkar leva värsta coola livet.
Det var verkligen inte så det var tänkt. Det var ju vi som skulle lyckas och de som skulle misslyckas. Det är ju så det ska vara. Vart är rättvisan? Vart är hennes karma?

Nu ska jag inte säga för mycket om denna person, för att jag känner henne inte idag. Kände henne inte då heller egentligen, mer än som just tjejen som frös ut folk till höger och vänster och tyckte att det var okej att slänga ur sig kommentarer om folks kläder.
Nu var högstadiet länge sen, även jag gjorde elaka saker då. Man är väl allmänt svag under den tiden kanske.

Men ändå, för mig kommer hon alltid vara den elaka tjejen och revanschen ska ju komma senare när man märker hur dåligt det går för henne. Också går det skitbra. Då blir man ju, ännu en gång, trött på världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar