söndag 29 augusti 2010

Popaganda dag 1

Fredag och den första Popaganda dagen var här. Solen sken, fåglarna kvittrade och jag svävade på rosa moln med luddiga kanter för att landa precis framför Eriksdalsbadet. Väl där mötte jag upp med Malin och lite annat gött folk. Vi började med att dricka en sjukt ovärd öl 33cl till priset av 50kr. Norrlands Guld i plastflaska.

Med den svindyra ölen i magen och humöret på topp gick vi till scenen för att bevittna det musikaliska undret First Aid Kit, två mycket duktiga tjejer som gör grym musik.

Efter detta var vi återigen sugna på Öl, men tänkte inte betala en halv förmögenhet för den. Kloka som vi är gick vi till helgens stammishak, Kings. Där ölen kostar 23 kronor och om man sitter ute märker man inte hur sunkigt det är inne.

Nästa band att se var Familjen. Vi hade oturen att hamna precis vid ett gäng som tyckte att det var klokt att ha en "moshpit" till Familjen. Det bästa var när MARKUS KRUNEGÅRD helt plöstligt intog scenen. Höll på att dö lite. Markus körde en låt som var helt okej bra.

Sen var det dags för Belle and Sebastian. Jag och Tanya ställde oss på en kulle och hade jättebra utsikt över scenen. Sen märkte vi att det var en hel geting-svärm där. Vi stod vid ett jordgeting-bo. Vi bestämde oss för att fly, men Tanya hann bli stucken i benet. Vi uppsökte sjukvårdare som sa att det inte var mycket vi kunde göra åt saken. Med de orden gick vi och såg Belle and Sebastian och dansade som bara vi kan.

Sist, men coolast var ROBYN! Alla var taggade till tusen och OJOJOJ vad grym hon var! Absolut coolast! Bland det bästa jag har sett skulle jag vilja säga.

Efter en sån här bra dag fanns det bara en sak att göra, åka till Fridhemsplan för lite cider-drickande. Natten spenderades hos Malin och hennes prasseltäcke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar